Brontzezko domina Ointxerentzat

Ointxe Araskiko neskek brontzezko domina lortu zuten larunbatean Huelvan jokatu zen Espainiako Txapelketan

Kadeteek txapelketa ikusgarria egin zuten. Final-zortzirenetan Loiola Indautxuren aurka erraz irabazi zuten 57-43. Zortzi hoberen artean zeuden eta ostegunean Celta Baloncestoren aurka jokatu zuten. Arrasatekoak partida ona egin zuten eta infatuko final batean garaipena lortu zuten, finalerdietarako pasea lortuz.

Ostiralean erronka izugarria zeukaten, Sant Adriàren aurka enfrentatu behar ziren, gogokoen taldea. Gure neskek ondo jokatu zuten topaketa osoan zehar, baina azkenan galdu zuten. Larunbatean 3. eta 4. postuak lortzeko borrokan Barcelonaren aurka, Ointxe Araskik berriz irabazi zuen azkeneko momentuan, Irene Muruaren jarutiketa libre bati esker.

BRONTZEZKO domina gure neskenzat, txapelketa ona egin baitute. Hirugarren postu historikoa, ZORIONAK!